STeP Ri – Najbolja poduzetnička potporna institucija u Hrvatskoj

STeP-Ri

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci na XVII. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu održanom od 9. do 11. svibnja u Toplicama Sveti Martin u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta RH dobio nagradu za najbolju poduzetničku potpornu instituciju – tehnološki park u Republici Hrvatskoj za 2012. godinu.

“Uvjereni smo da je dobiveno priznanje potvrda našeg opredjeljenja da uz usluge smještaja i inkubacije poduzetnicima pružimo i dodatna praktična znanja upravljanja i inoviranja te podršku kod razvoja inovacija, njihove komercijalizacije i internacionalizacije poslovanja. Dobiveno priznanje je veliki poticaj, no prava mjera našeg uspjeha je uspjeh poduzeća koje koriste naše usluge, njihovi poslovni uspjesi: novostvoreni prihodi, nova radna mjesta i izlazak na nova tržišta.” 

Izvrsnost STeP Ri možemo potvrditi i iz osobnog iskustva i rada kao korisnici programa predinkubacije. Velike čestitke još jednom cijelom STeP Ri timu kojeg čine: Boris Golob, Neven Tamarut, Jana Blažević Marčelja, Nataša Ranković, Branka Franović i Prof. dr. sc. Ivica Orlić.

, ,

Menu