Za pružatelje usluga

Tvrtke koje se bave izradom prototipa (prototipne radionice), inženjerskim uslugama, uslugama certificiranja, laboratoriji za tehnološka ispitivanja, odvjetnici, patentni zastupnici, prevoditelji, spadaju u pružatelje usluga koje su često potrebne kod procesa zaštite intelektualnog vlasništva, izrade i dorade prototipa te plasiranja izuma na tržište. Naš cilj je povezati i objediniti sve potrebne elemente za realizaciju i zaštitu projekta ili ideje i u tom smislu omogućujemo da se pružatelji usluga predstave na Genius Croatia portalu.

 

Naknada za upis u bazu pružatelja usluga*

Svaki pružatelj usluge biti će predstavljen na Genius Croatia portalu na zasebnoj stranici u posebnom dijelu namijenjenom pružateljima usluga. Objava može uključivati glavnu fotografiju, kontakt podatke, opis i fotogaleriju do 10 fotografija. Plaćanje se vrši po pozitivnom rješenju Prijave.

* plaćanje naknade ne odnosi se na potporne institucije

Prijavnica za pružatelje usluga

Ispunite prijavnicu i postanite dio naše baze podataka pružatelja usluga u Hrvatskoj.

Suglasnost i zaštita podataka

Slanjem e-poruke putem ovog obrasca prihvaćate da se vaše e-poruke čuvaju u svrhu prijave i obrade vaše prijave te komunikacije. Više informacija o tome gdje i kako se koriste i čuvaju vaši osobni podaci i podaci projekta možete pročitati na stranici “Opći uvjeti”.

 

Ime i prezime, naziv društva ili tvrtke

Email

OIB

Adresa

Mjesto

Poštanski broj

Web stranica

Odaberite kategoriju Vaše usluge

Opisni tekst za objavu

Upload medijskih datoteka (.zip, jpg, gif, png, pdf...) maks. veličine do 15MB ukupno. Preporučene dimenzije slike su do 800x600px.

Vaša poruka (ukoliko je imate)

Popunjavanjem i slanjem ove Pristupnice potvrđujem da sam pročitao Opće uvjete te prihvaćam sve uvjete objave i način rada Genius Croatia

Menu