Premium članstvo

Premium članstvo ima jedinstvene prednosti i namjenjeno je isključivo provjerenim investitorima. 

 

Cijena Premium članstva

Za vrijeme trajanja promo perioda, a radi sigurnosti projekata koji ne žele biti javno objavljeni, svi investitori mogu isključivo koristiti pogodnosti BASIC članstva. Nakon isteka promo perioda svima onima koji su se prijavili za PREMIUM članstvo biti će poslani podaci za uplatu članarine te odmah nakon primljene uplate i korisnički podaci za PREMIUM račun. Hvala na razumijevanju! Godišnja članarina iznosi 1100,00 kn. Plaćanje se vrši po pozitivnom rješenju prijave.

 

Genius Croatia Kodeks za invesitore
Korištenje podataka iz Pristupnice

 

Pristupnica – Premium članstvo

 

Ime i prezime, naziv tvrtke ili fonda

Email

Telefon/ mob

OIB

Ulica i mjesto

Poštanski broj

Web stranica ili blog

Kratka biografija (za individualne investitore, poslovne anđele)

Reference - navedite makar dvije osobe (njihove telefone i/ili email adrese) koje mogu poduprijeti Vašu prijavu (samo za individualne investitore)

Obavijesti o novim projektima, idejama, izumima i/ili njihovim statusima na Genius Croatia želim primati za slijedeća područja (držite tipku CTRL za odabir više opcija):

 Želim da Genius Croatia ekspertni tim vrši selekciju i obavještava me samo o meni zanimljivim projektima, idejama i izumima (koji su u skladu s mojim preferencijama i ulagačkim portfeljom).

Vaša poruka, komentar, prijedlog (ako je imate)

Popunjavanjem i slanjem ove Pristupnice potvrđujem da sam pročitao Opće uvjete te prihvaćam sve uvjete Premium članstva u Genius Croatia.

Menu