Kategorija: Roba i usluge široke potrošnje

Samoregulirajuća drvena podna obloga-parket

Samoregulirajuća drvena podna obloga-parket

Samoregulirajuća drvena podna obloga-parket koji je namjenjen za ugradnju sa trajnoelastičnom brtvom, a ugrađuje se u kupaonice,wellness centre, brodske palube i sl.

Profilirana drvena podna obloga - parket

Profilirana drvena podna obloga – parket

Profilirana drvena podna obloga-parket namjenjena je za sportske podove, konstrukcijski idealna za podove velikih dimenzija-seljački podovi te je namjenjena za ljepljenje na inovativno ekspandrirajuće ljepilo, MS-trajnoelastićna ljepila te na 2K-PUR ljepila.

Body & Soul HUB - time-sharing concept za usluge uljepšavanja tijela

Body & Soul HUB – time-sharing concept za usluge uljepšavanja tijela

Coworking & Hub inkubator za uslužne djelatnosti uljepšavanja tijela po modificiranom obliku Time-Sharinga namijenjen mladim obrtnicima i poduzetnicima

 iTHERAPY

iTHERAPY

Pametni uređaj koji vaš životni prostor pretvara u oazu života, unaprijeđuje brigu o osobnom zdravlju, pružajući novi pristup samoiscjeljenju.

Samohodni kalem

Samohodni kalem

Novi princip namatanja kablova od sredine što omogućava brže i jednostavnije postavljanje te uštede u vremenu i novcu.

ORTO sand podloge za sjedenje

ORTO sand podloge za sjedenje

ORTO sand RELAX je ergonomska podloga za sjedenje proizvedena od termoaktivne HQ memorijske pjene specijalne recepture.

Novi vid prerade otpadne auto-gume

Novi vid prerade otpadne auto-gume

Novi postupci prerade i novi proizvodi od otpadnih auto-guma. Novo rješenje ekološkog problema odlaganja otpadnih auto guma.

Hidrolazur

Hidrolazur

Fungicidno-dekorativni transparentni premaz za drvo koji dubinski zaštićuje drvo od propadanja i istovremeno uljepšava-dekorira površinu drveta.

Sensitive - stabilizirana fotosensitivna boja za tkanine

Sensitive – stabilizirana fotosensitivna boja za tkanine

Postupak bojanja odjevnih predmeta fotosenzitivnom bojom omogućava promjenu boja u tkanini i time pruža jedinstven doživljaj i ekspresiju dizajna i stila u tekstilnoj industriji.

Dreamers cup

Dreamers cup

Jedinstvena samorashlađujuća posuda za izradu pjene za kapučino i ostale tople napitke sa mlijekom pomoću parnih mlaznica aparata za expreso kavu, koja je 100 % učinkovitija od bilo koje koja se trenutno može naći na tržištu.

Public Chair

Public Chair

Inovativni nosač reklamnih poruka u interijerima i ugostiteljskim prostorima, sa kojim se omogučava direktna komunikacija između oglašivača i ugostitelja sa širom javnošću.

Nadogradivi produžni kabel

Nadogradivi produžni kabel

Nadogradivi produžni kabel je inovacija starog klasičnog produžnog kabela. Novi produžni se može nadograđivati sa novim potrebnim utičnicama.

Nova generacija poklopca za lampione

Nova generacija poklopca za lampione

Poklopac u potpunosti štiti plamen svijeće ili petrolejke od utjecaja kiše i vjetra, a može se izraditi dubokim izvlačenjem lima (postoji ponuda proizvođača alata).

Mješalica za ispiranje zahodske školjke

Mješalica za ispiranje zahodske školjke

Nagrađena inovacija u vidu mješalice za ispiranje zahodske školjke koja vrši miješanje vode za ispiranje sa raznim sredstvima prije njenog dovoda u zahodsku školjku.

PIZIS - Sistem za izvlačenje neugodnih mirisa iz WC školjke

PIZIS – Sistem za izvlačenje neugodnih mirisa iz WC školjke

Inovacija koristi postojeću tehnologiju i infrastrukturu koju nadograđuje i omogućava rješavanje problema pojave neugodnih mirisa u WC-u.

Maksan Blinds Systems

Maksan Blinds Systems

Sistemi su namijenjeni za instalaciju u izo-stakla i za montažu direktno na prozore. Sistemi su magnetni i bez ikakvih konopa i šipki.

Menu