Kategorija: Izdvojeno

Balmaris - Inovativni ekološki prihvatljiv sustav za obradu balastnih voda i drugih tekućina

Balmaris – Inovativni ekološki prihvatljiv sustav za obradu balastnih voda i drugih tekućina

Eco-friendly tehnologija za obradu balastnih voda na brodovima i drugih tekućina. Tehnologija je razvijena u suradnji sa nekoliko europskih znanstveno-istraživačkih institucija.

Model za učenje anatomskih struktura nosa i paranazalnih sinusa

Model za učenje anatomskih struktura nosa i paranazalnih sinusa

Tim istraživača multidisciplinarnim pristupom stvorio je model namjenjen učenicima i specijalizantima medicine radi učenja anatomije sinusa te tehnika endoskopsih pretraga na modelu.

Sensitive - stabilizirana fotosensitivna boja za tkanine

Sensitive – stabilizirana fotosensitivna boja za tkanine

Postupak bojanja odjevnih predmeta fotosenzitivnom bojom omogućava promjenu boja u tkanini i time pruža jedinstven doživljaj i ekspresiju dizajna i stila u tekstilnoj industriji.

Nadogradivi produžni kabel

Nadogradivi produžni kabel

Nadogradivi produžni kabel je inovacija starog klasičnog produžnog kabela. Novi produžni se može nadograđivati sa novim potrebnim utičnicama.

Rimac Concept_One - Električni superautomobil

Rimac Concept_One – Električni superautomobil

Najbrži električni automobil na svijetu. Concept_One je izuzetni superautomobil s novim pogonskim konceptom izrađen u potpunosti u Hrvatskoj.

SQE tehnologija gradnje

SQE tehnologija gradnje

Patentirani sustav gradnje armirano betonskih konstrukcija koji ostaje kao trajna izolacija objekta i podloga za postavljanje instalacijske mreže te predmontažna konstrukcija.

Farmeron

Farmeron

Plug-and-play softverski alat koji omogućuje poljoprivrednicima praćenje svih vrsta informacija vezanih za rad farme. Jedan od najuspješnijih hrvatskih startup-a.

Menu