ZTP Sveučilišta u Rijeci – STeP Ri, Rijeka

Step Ri

Znanstveno-tehnologijski park (STeP Ri) je osnovan 2008. godine u svrhu poticanja sinergije znanosti i poduzetništva na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. STeP Ri je smješten u okviru Sveučilišnog Kampusa na Trsatu, u blizini riječke zaobilaznice.

Projekt Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci d.o.o. sudjeluje u Programu razvoja tehnologijske infrastrukture – TEHCRO – koji financira Poslovno-inovacijska agencija Republike Hrvatske – BICRO d.o.o. (putem Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske) u okviru Programa za poticanje poduzetništva utemeljenog na inovacijama i novim tehnologijama.

 

Usluge

Subvencionirane usluge

• predinkubacija
• inkubacija
• podrška kod rasta i razvoja / tehnološke tvrtke

Poslovno savjetovanje

Znanstveno-tehnologijski park pruža usluge osnovnog i naprednog poslovnog savjetovanja kao što su: poslovno planiranje, zaštita intelektualnog vlasništva, komercijalizacija inovacija, strateško određivanje cijena, stvaranje novih proizvoda, unapređenje postojećih proizvoda i dr.

Edukacijski centar STeP Ri

U Znanstveno-tehnologijskom parku održava se niz zanimljivih edukacija iz područja razvoja kompetencija malog i srednjeg poduzetništva, prijava na EU projekte, komercijalizacije inovacija i zaštite intelektualnog vlasništva. Pripremljene su i druge važne teme koje se dotiču ostvarivanja konkurentskih prednosti na današnjem sve zasićenijem domaćem i svjetskom tržištu.

Najam dvorana

U STeP-u Ri nalazi se infrastruktura idealna za održavanje radionica, konferencija, predavanja, prezentacija, video projekcija, tribina i sastanaka. Projektori i projekcijska platna, računala i ostala multimedijalna oprema, ozvučenje i ostala prezentacijska oprema (flipchart, whiteboard) omogućuju korisnicima održavanje prezentacija na visokom tehničkom nivou. Ako je potrebno, dodatno se može zatražiti organizacija i instalacija opreme za simultano prevođenje.

Menu