Ziherica.hr

 Ziherica je prvi web portal u Hrvatskoj koji olakšava tvrtki ili pojedincu pronalazak dobavljača proizvoda ili usluge. Nakon što kreirate svoj zahtjev (upit) za uslugom ili proizvodom sustav automatski spaja zahtjev sa tvrtkama koje tu istu uslugu nude. 
04.02.2013. Proizvod u razvoju, dovršen software
Kontakt osoba: Robert Lovreković

Mob: +385 (0)91 449 4468

Email: robert.lovrekovic@ziherica.hr

Potrebno nam je:
- Financiranje / Investitor
- Partner za poslovnu suradnju
- Savjetovanje

 

Trenutno smo u početnoj fazi razvoja našeg poslovanja, projekt je gotov i funkcionalan no potrebno nam je financiranje oglašavanja, te partner za proširenje poslovanja.

 

Opis

Projekt je zamišljen i ostvaren kao web portal www.ziherica.hr, a temelji se na spajanju ponude tvrtki s potražnjom na tržištu odnosno upitima potencijalnih kupaca. Portal omogućuje našim korisnicima da objave svoju potražnju za nekom uslugom ili proizvodom, koja se onda na temelju odabrane kategorije i podkategorije prosljeđuje tvrtkama i/ili obrtima koji pružaju tu uslugu ili proizvod. Na taj način smanjuje se vrijeme potrage za pružateljem usluge kao i troškovi korisnika koji uslugu traži.

Portal je također zamišljen i kao mjesto gdje će se moći pronaći sve hrvatske tvrtke i obrti, sa svim potrebnim informacijama: logotip, galerija, lokacije, osnovne kontakt informacije, poveznice na društvene mreže, poveznica na službene stranice tvrtke, posebne ponude, popis usluga, popis proizvoda te popis slobodnih radnih mjesta.

Ziherica-screenshot

O timu

Iza ziherice stoji tročlani tim mladih ljudi koji su po završetku fakulteta odlučili krenuti u ostvarenje poslovne ideje. Članovi tima su: dipl. ing. el. Robert Lovreković, bacc. art. Ivan Pucić i Mateo Dukić.

 

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (14 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Ziherica.hr, 6.2 out of 10 based on 14 ratings

Menu