WhoAPI

WhoAPI dostavlja iscrpne informacije o domenama na masovnoj razini.
20.12.2015. Dovršen software – zaštićeno autorskim pravom
Email: contact@whoapi.com

US: (650) 691-8352
HR: (099) 451-2444

Web: whoapi.com
Facebook: www.facebook.com/WhoAPI
Twitter: @whoapi

Potrebno nam je:
- Financiranje / Investitor
- Kupac tehnologije
- Partner za poslovnu suradnju

Mi smo hrvatski startup sa Silicon Valley adresom. Tražimo investitore koji ce financirati daljnji razvoj i skaliranje globalne prodaje. S druge strane, ukoliko neki developer pronađe način kako iskoristiti potencijal funkcionalnosti našeg API-ja, vrlo rado ćemo dati potpuni support.

 

WhoAPI - logo

Opis

WhoAPI pretvara razbacane javno dostupno informacije o domenama u strojno čitljive izlaze. Što to znači? Naš software prikuplja i priprema razne informacije i olakšava drugim softverima da dođu do konkretnih informacija. Na taj način naši klijenti poput Wikipedije, Twittera, Kinga, Google mogu motriti svoje stranice, zaštiti svoje online identitete, investirati u bolje domene i što je najbitnije reagirati brže na razne prijetnje koje su povezane s domenama.

 

Da li ste znali da je zbog isteka domene jednoj velikoj banci postala neaktivna cijela mreža od tisuće bankomata? Znate li da svakodnevno veliki brendovi poput Rolexa i Armania trpe ogromne štete online? Tu problem ne staje, milijuni vlasnika web stranica i domena svakodnevno trpe gubitke zbog raznih problema i prijetnji koji su povezani s njihovim online identitetom.

WhoAPI je izradio (i izrađuje) software koji prepoznaje te probleme i upozorava vlasnika stranice.

 O timu

Naš tim se sastoji od spoja domaćih i internacionalnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u polju hostinga, domena i opčenito web industrije.

 

WhoAPI pruža razne informacije o domenama i web stranicama

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (47 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] WhoAPI, 6.2 out of 10 based on 47 ratings

Menu