Vodeni Čistač Zraka – Air Water Purifier (DUST)

Aparat skuplja sitne čestice prašine koje se mogu vidjeti u prostorijama pod izvjesnim kutem upadajućeg sunčevog svjetla, koje se talože danima na unutrašnje elemente, naročito ljeti.
24. 7. 2018. Funkcionalni prototip
Kontakt podaci projekta
Caba Almasi
+381 63 8 504 726 (Srbija)
csaba.pade@gmail.com
Potrebno nam je:
- Partner za poslovnu suradnju
- Potreban je tim inžinjera koji bi izradili najefikasniju formu i režim rada elektronike na najsigurniji način, iako je i sada napon idealnog motora 12v.

 

Opis

Čistač zraka u zatvorenim prostorijama od mikro elemenata prašine, na vodenoj bazi. Nasuprot skupih i kompliciranih postojećih pročišćivača zraka, vodeni čistač zraka je atraktivan, prilično jednostavan, sa elektronikom, ima površinu i za svrhu “reklame” firmi ili za obiteljsku sliku, ovlaživač zraka, mogućnost za osvježavanje zraka sa raznim mirisima.

O timu/inovatoru

Završio sam srednju školu za poljomehaničara, malo sam radio u struci, nakon toga sam započeo rad u jednoj firmi kao vozač, a nakon toga u firmi kao firmopisac i tu sam se sreo sa raznim problemima za rešavanje, izum sam smislio jednog dana, kada sam u svom domu uočio problem sa prašinom koja se taloži u svakoj prostoriji svakodnevno.

vodeni-cistac-zraka

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj i regiji! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Vodeni Čistač Zraka - Air Water Purifier (DUST), 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Menu