Servus -upravljanje domom pomoću govora

 Servus je sustav za upravljanje domom pomoću govora namijenjen osobama s teškim invalidititetom te starijim i nemoćnim osobama. 
21.01.2013. Gotov proizvod
Kontakt osoba: Miroslav Vrankić

Tel: +385 51 265 974
Mob: +385 91 542 3263

Web:www.eglas.hr, www.servus-control.com

Email: info@eglas.hr

Potrebno nam je:
- Financiranje / Investitor
- Partner za poslovnu suradnju

 

Tražimo investitore za izlazak na tržišta zemalja EU kao i partnere u širenju na nova tržišta kroz njihove postojeće kanale prodaje.

 

Opis

Servus je elektronički asistent koji omogućava govorno upravljanje domom. Uz pomoć Servusa osoba može doslovno razgovarati sa svojim domom i time upravljati svjetlima, televizorom, telefonijom, otključavanjem vrata, radiom, grijanjem, klima uređajem, pa čak i surfati Internetom pomoću govora. Uz pomoć Servusa, sve se ove funkcije mogu obavljati u potpunosti bez korištenja ruku. Servus je prevenstveno namijenjen osobama s tjelesnim invaliditetom te starim i nemoćnim osobama, ali i svima onima koji žele imati maksimalni komfor u svome domu. Servus trenutno podržava hrvatski, slovenski, egleski, njemački, talijanski i nizozemski jezik, a trajno se radi na dodavanju podrške za nove jezike.

Servus

O inovatoru

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Naša je tvrtka temeljena prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija. Okupljamo visokoobrazovane stručnjake iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, digitalne obrade signala, raspoznavanja i sinteze govora, akustike, elektronike i automatizacije. Ideja za Servus sustav rodila se kroz volonterski rad s osobama s invaliditetom. Naša je želja bila upotrijebiti sva svoja znanja o modernoj tehnologiji kako bismo pomogli onima koji podnose teške životne okolnosti zbog tjelesnog invaliditeta, starosti, bolesti ili općenito tjelesne nemoći.

 

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (20 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Servus -upravljanje domom pomoću govora, 9.3 out of 10 based on 20 ratings

Menu