Rainy uređaj za ispitivanje kiselosti kiša

“Rainy je naziv tehnološkog startupa točnije uređaja koji ispituje kiselost kiša, te putem spojene mobilne aplikacije, krajnjem korisniku prikazuje podatak o kiselosti tla.

Naime cijeli svijet muci mnogo problema, mi smo izdvojili dva glavna to su ekonomska kriza i propadanje ekozone. Naš patent uređaj upravo se nameće kao jedino rješenje za ovaj drugi problem a to je negativan utjecaj kiselih kiša, ne samo na poljoprivrednike nego na cijeli ekosustav, ukoliko društvo ovaj problem bude i dalje ignoriralo prijeti nam sustavno uništenje čitavog ekosustava.

28. 11. 2016. Zaštićeno – Patent, funkcionalni prototip
Kontakt podaci projekta
Kristijan Drinković
e. kristijandsb96@gmail.com

Marko Jambrešić
e. projektrainy1@gmail.com

Potrebno nam je:
Financiranje / Investitor
Potreban nam je investitor, ili financijske donacije koje bismo uložili u razvoj projekta.

 

Opis

Naš tim ima rješenje za taj problem, rješenje je Rainy patent koji je dovoljno jednostavan za korištenje, ali i dovoljno nov i inovativan za buduće izazove 21. stoljeća. Naime Rainy Vam nudi dvije stvari koje su povezane u jedno kvalitetno rješenje to su: mjerni uređaj koji 0-24 sata snima podatke (kiselost padaline i temperaturu tla) i mobilna aplikacija putem koje prati stanje te na tjednoj bazi dijagramima ilustrira gore navedene podatke. Kao što smo u uvodu rekli nas uređaj ne zahtjeva velika predznanja za rukovanjem, sve što korisnik treba napraviti jest uređaj postaviti na svoje poljoprivredno tlo ili na bilo koji dio ekosustava, točnije zabosti uređaj u zemlju nakon toga skinuti aplikaciju “Rainy” u nju se ulogirati s podacima koji se dobiju u uređaj i to je sve nakon toga nesmetano možemo pratiti podatke. Glavna funkcija našeg patenta je ta što nakon očitanog podatka o pH kiselosti tla uređaj dozira potrebnu količinu lužine u tlo koja u potpunosti neutralizira tlo i ne dopušta štetnom djelovanju štetni učinak. Stvorili smo proizvod za globalno tržište jer kisele kiše padaju po cijelom svijetu, a najviše u Americi, Engleskoj, Rusiji, Ukrajini pa čak i kod nas u Hrvatskoj.

Rainy je tehničko rješenje svjetskog problema. U našoj nakani da uređaj i aplikaciju razvijemo do maksimuma i pomognemo svijetu možete nam financijski pomoći. Biti će nam veliko zadovoljstvo upravo Vama poslati nas patent koji je zaštićen na međunarodnoj razini.
Stoga misli na bolje sutra i pomozi da napravimo pravu stvar!
Vas Rainy tim!

O timu/inovatoru

Nas tim čine jedan inovator i stručnjak za digitalni marketing. Svaki dan razvijamo nove ideje i projekte za nove izazove 21. Stoljeća.

rainy1

Rainy

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Rainy uređaj za ispitivanje kiselosti kiša, 6.4 out of 10 based on 5 ratings

Menu