Public Chair

Inovativni nosač reklamnih poruka u interijerima i ugostiteljskim prostorima, sa kojim se omogučava direktna komunikacija između oglašivača i ugostitelja sa širom javnošću. Projekt je izrađen u više različitih modela i vrsta materijala (drvo, čelik aluminij i komb.). Takav način oglašavanja ima širok lokacijski spektar npr. unutar prostora tipa restorana, trgovačkih centara, kolodvora, sportskih centara, skijališta, plaža, bazena i javnih ustanova.

09.12.2014. Gotov proizvod, zaštićeno patentom, industrijski dizajn
Jakša Račić
T: 091 579 2515
E-mail: j.racic@gmail.com
Potrebno nam je:
- Financiranje/ Investitor

Prvenstveno tražimo investitora koji bi sa svojim sredstvima olakšao finaliziranje projekta i predstavljenje na tržištu.

 

 

Opis

Naš inovativni projekt je sačinjen od početne ideje da jednu osnovnu stvar široke primjene oplemenimo sa mogućnošću oglašavanja. Došli smo do saznanja da je stolica najzastupljeniji predmet gdje ljudi obitavaju, stoga smo implementirali stolicu sa oglasnom pločom. Stolica je prilagođena sa načinom i mehanizmom da se može koristit ujedno kao slika ili oglasna ploča viseči na zidu ili ispod šanka kako u tom vremenu nebi zauzimalo potreban prostor ali i dalje služi svojoj temeljnoj svrsi, jednostavno se sklopi i pričvrsti na to određeno mjesto.

Jedan proizvod – Tri namjene

  1. Oglasna ploča, prostor za komunikaciju i oglašavanje.
  2. Stolica, prostor za sjedenje.
  3. Savija cijeli koncept te postaje viseća crna ploča ili slično.

Postoje različiti tipovi stolica poput barskih i uobičajnih stolica za niske stolove, sve su sklopljive tako da ih se lakše
može pomicati ali i imaju mogućnost vješanja na zid tako se može bolje iskoristiti prostor za oglašavanje.

Primjer modela izrađenog od drva

Stolice su izrađene od parene bukve 1.klase. Zaštičene su visokokvalitetnim troslojnim lakom čepovane dvokomponentnim vodootpornim ljepilom.

Osnovna boja je natur, po narudžbi su dostupne boje po RAL karti

Public Chair - drveni model

 

O inovatoru – timu

Inovatori su Tibor Ernst iz Švicarske i Jakša Račić iz Hrvatske. Cijelokupna izrada prototipa i mehanizma je odrađena sa Hrvatskim proizvođačima koji imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji.

 

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (8 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Public Chair, 6.4 out of 10 based on 8 ratings

Menu