Hidrolazur

HIDROLAZUR je fungicidno-dekorativni transparentni premaz za drvo. On dubinski zaštićuje drvo od propadanja i istovremeno uljepšava-dekorira površinu drveta. S ekološkog aspekta je pozitivan jer je formuliran na vodenoj osnovi.

03.02.2015. Gotov proizvod
Nikola Mrvoš
E-mail: nikola.mrvos@ri.htnet.hr
Mob: 091 6116-909
Potrebno nam je:
Za sada se proizvod uspješno koristi za zaštitu (i uljepšavanje) drvene šindre na Plitvicama i u još nekih mjestima. Bilo bi potrebno taj proizvod plasirati na šire tržište.

 

Opis

Da bi se uočio novitet kod HIODROLAZURA treba reći da su postojeće lazure, bilo na organskoj ili na vodenoj bazi tek dekorativnog karaktera, a da im je zaštita drva slaba ili nikakva; osim toga one i “nestaju” s površine drva pa ih treba svake dvije godine obnavljati. Dubinske impregnaacije pak nemaju dekorativni karakter (primjer drveni električki i telefonski stupovi).
U HIDROLAZURIMA je sadržano i jedno i drugo: dubinska zaštita i dekorativnost.

 

O inovatoru – timu

Autor/formulator HIDROLAZURA je mr.sci.Nikola Mrvoš, dipl.ing., voditelj firme BIOCHEM drvo-premazi d.o.o. Zagreb. Dugogodišnji je radnik u drvnoj i kemijskoj industriji. Ima 50-tak tehničkih unapređenja. Izlagao je na Inovi i Rast-Yu.

 Hidrolazur u primjeni

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Hidrolazur, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Menu