Farmeron

 Zamislite svijet u kojem su naše farme vođene uz pomoć sofisticirane, uzbudljive i lijepe web tehnologije i alata za management farme, svaki dan, polje po polje, krava po krava. Farmeron čini stvari lakim za četvrtinu svjetske populacije koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i proizvodnjom hrane i omogućuje im da postanu snažni i učinkoviti u pružanju jedne stvari koju treba svako pojedino ljudsko biće za opstanak – hranu.

 

Dovođenjem poljoprivrednika i njihovih proizvodnih podataka online, mi ponovo iznalazimo načine na koje poljoprivreda mora odgovoriti na najnovije globalne izazove – hranjenja sve većeg broja ljudi uz više nego ikad oskudne resurse. 

08.02.2013. Proizvod u razvoju
Kontakt:

Farmeron Inc.

Email: info@farmeron.com

Facebook: www.facebook.com/farmeron
Twitter: www.twitter.com/farmeron

Potrebno nam je:
- Kupac tehnologije

 

Opis

Farmeron je web bazirana usluga koju poljoprivrednici mogu koristiti za analizu velike količine prikupljenih informacija o svojim životinjama: prehrani, zdravlju, reprodukciji, proizvodnji mlijeka te lijekovima ili njihovom doziranju. Poljoprivrednici su uvijek imali goleme količine podataka, ali malo treninga ili alata za njihovu analizu.

Pa što zapravo radi Farmeron? U osnovi, Farmeron pruža plug-and-play softverski alat koji omogućuje poljoprivrednicima praćenje svih vrsta informacija vezanih za rad farme. To možda ne zvuči mnogo, ali u poslu u kojem podaci u stvarnom vremenu mogu biti nevjerojatno važni kao i pravovremeno uočavanje trendova, Farmeron može značiti razliku između uspjeha i neuspjeha – to može biti od presudne važnosti, kaže izvršni direktor Farmerona Matija Kopić.

 

Farmeron

O inovatoru

Matija Kopić je odrastao na velikoj farmi u Hrvatskoj, promatrajući svoga oca u radu s golemom količinom podataka i proračunskih tablica koje su potrebne za uspješno vođenje farme. Kopić je 2005. godine počeo studirati računarstvo pitajući se kako bi to mogao kombinirati s poljoprivredom.

Rezultat: Farmeron, startup koji omogućuje poljoprivrednicima korištenje podatka na jednostavan način uz financijsko razumijevanje problema.

 

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (15 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Farmeron, 8.7 out of 10 based on 15 ratings

Menu