Dodatna oprema za punjenje automobilskih rezervoara gorivom

Dodatna oprema na uređaju za nadopunu automobilskih rezervoara gorivom, koja daje mogućnost da potrošač utipka željenu količinu novca koju želi potrošiti.
16.03.2019. Ideja

Ivan Perica
Zvonimirova 117 a
21210 SOLIN
Hrvatska

Osoba za zastupanje, kontakt i informacije
Frano Perica
t. 00385(0)958120970
e. frano1951@gmail.com

Potrebno nam je:
- Financiranje/Investitor

 

Opis

Poznato je da kod nadopune automobilskog rezervoara gorivom, korisnici se često odlučuju za točno određenu sumu novca, koju žele potrošiti (npr.50 kuna, Eura, 00 Kn, Eura; 200 Kn, Eura itd.). Tu nastaje problem, jer osobe uglavnom nastoje doći do zamišljene cifre, a to nije baš jednostavno. Često se događa da cifra bude veća ili manja od predviđene. Ponekad to stvara nelagodu kod potrošača. Samo punjenje, ujedno predstavlja određeni napor i koncentraciju. Također je poznata opcija, da se u slučaju nadopune rezervoara do vrha, punjenje prekida automatski. Ne treba je mijenjati, a i nije bit ove ideje. Naglasak je na sve u tekstu prethodno navedeno.

Rješenje

Uređaj za punjenje rezervoara gorivom, sam u sebi, već ima pokazatelje količine određenog tipa goriva i nadopunjene cijene. Smisao ideje jeste, da se na uređaju za nadopunu automobilskih rezervoara gorivom, kao dodatna oprema, ugradi uređaj sa tipkovnicom na koju potrošač utipka zamišljenu količinu novca koju želi potrošiti (npr. 50 Kn, Eura, 100 Kn, Eura, 200 Kn, eura). Punjenje se automatski zaustavlja, kada je točno određeni iznos u novcu zadovoljen. Naravno tipkovnica na dodatnom uređaju može imati i opciju nadopune punog rezervoara. Ideja sama po sebi omogućava nadopunu goriva na klasičan način, a isto tako opciju nadopune putem opisane dodatne opreme (tipkovnica za točno određenu cifru novca). Kupac sam odlučuje koju varijantu će odabrati. Tehnička rješenja lako su rješiva, također i raznolika. Nosioc ideje spreman je sudjelovati svojim prijedlozima, po tom pitanju iako smatra da vam to neće biti potrebno.

Dodatna oprema na uređaju za točenje goriva na benzinskim crpkama

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Dodatna oprema za punjenje automobilskih rezervoara gorivom, 8.0 out of 10 based on 4 ratings

Menu