Centripetalni postupak proizvodnje pogona prometala

Proizvodnjom pogona prometala prema ovom izumu se ukidaju dosadašnja poznata ograničenja u pogledu dosega, veličine, mobilnosti i korisne nosivosti prometala, uvjetovanosti vozila o atmosferskim, fizikalnim, kemijskim promjenama mase media na kojem se tj. u kojem se vozilo nalazi.

Ovaj izum se odnosi na novi postupak proizvodnje pogona prometala, koji se odvija pri centripetalnim inercijskim motorima. Razvijen je program odvijanja centripetalnog postupka proizvodnje pogona prometala.

14.03.2013. Trenutna faza Projekta: ideja, koncept, zaštićeno
Kontakt osoba: Petar Gajić
Fra Stjepana Vrlića 29.
2130 Omiš

Email: petar.gajic@hotmail.com
T: 099 6905229

Potrebno nam je:
- Financiranje / Investitor
- Kupac tehnologije
- Partner za poslovnu suradnju
- Dobavljač tehnologije
- Stručnjak u tehnologijama

Tražim kupca tehnologije ili investotora za realiziranje tehnologije ili jednostavno tim koji ima želju, volju i mogućnosti realizirati navedeni izum u funkcionalan prototip. Potrebno je izraditi hardwer i napisati softwer za kontrolu.

 

Opis

Centripetalni postupak proizvodnje pogona prometala pri centripetalnim inercijskim motorima po ovome izumu obuhvaća program odvijanja centripetalnog postupka proizvodnje pogona prometala prema kojemu se uzduž nekog propulzora-retardera koji rotira konstantnom kutnom brzinom u osi xy. rotacije, točki koja se nalazi na polovici njegove duljine, oslonjenoj unutar kućišta centripetalnih inercijskih motora.

Pogon prometala se proizvodi jednim ili više međusobno sinhroniziranih navedenih propulzora-retardera sa navedenim trajno ugrađenim uzorkom mase m.1. prema za to shodno, optimalno izračunatom programu odvijanja.

Svaki pojedini program odvijanja centripetalnog postupka proizvodnje pogona prometala, pri svakom centripetalnom inercijskim motoru, se individualno izračunava odnosno ciklusno reprogramira u ovisnosti o veličini mase m.2. prometala, odnosno o traženoj veličini njenog ubrzanja u smjeru proizvodnje pogona prometala.

U današnjem stanju tehnike ne postoji rješenje jednog od najbitnijih tehničkih problema uobičajnog postupka proizvodnje pogona prometala pri uobičajenim inercijskim motorima.

Način primjene izuma

Proizvodnjom pogona prometala prema ovom izumu se ukidaju dosadašnja poznata ograničenja u pogledu dosega, veličine, mobilnosti i korisne nosivosti vozila, uvjetovanosti prometala o atmosferskim, fizikalnim, kemijskim promjenama mase media na kojem se tj. u kojem se vozilo nalazi.

Dobiva se novo univerzalno prometalo, automobil odnosno samopokretalo u pravom smislu te riječi, koje omogućuje prometovanje vozila u svim medijima odnosno u svim uvjetima prometovanja.

Stručnjacima će biti očigledno da bi se moglo načiniti brojne preinake i promjene na centripetalnom postupku proizvodnje pogona prometala pri centripetalnim inercijskim motorima prema ovom izumu, a bez napuštanja opsega i duha izuma.

Osobna poruka izumitelja

Poštovani, unaprijed mnogo hvala na Vašem budućem interesu i strpljenju.

Vidjeli ste slike idejnog nacrta, automobila onako kako bi trebao izgledati i naveo sam ubrzanja prometala mase cca. 650 kg od 6g ,što znači sa mjesta do probijanja zvučnog zida protekne cca. 2,1 sekunda pa ako biste željeli proizvoditi takve automobile, molim odgovorite.

Ovo nije SF priča, nego sasvim realna mogućnost proizvodnje pogona prometala.

Suština odvijanja centripetalnog postupka proizvodnje pogona prometala proizlazi iz sasvim običnog ubrzanja odnosno usporenja osi xy. rotacije nekakvog ključa, koji rotira konstantnom lutnom brzinom, na uzici, oslonjenoj u prstima ruke, koje smo svi makar jedanput u životu nesvjesno obavili.

Na zahtjev dostavljam Vam elaborat međunarodne patentne prijave, na hrvatskom jeziku i programe cppp.

Uglavnom, ja sam u današnjem stanju tehnike jedini eventualni izumitelj ovog izuma, osim ako želite i vi biti. Međunarodna klasifikacija za ovaj izum ne postoji.
Elaborat je napisan za naprednog korisnika, inače bi ga trebalo napisati kao za srednjoškolca, jer su ovo osnove fizike koje su previđene.

Ako želite proizvoditi automobile budućnosti sa ovakovom vrstom pogona, ja Vam mogu sve eventualne, preostale, nepoznanice u izumu objasniti, dapače bila bi mi želja biti aktivnim sudionikom u njegovoj realizaciji.

Otkriće optimalnog programa odvijanja centripetalnog postupka proizvodnje pogona prometala nije moguće iskustveno nego samo matematikom.
Veća je vjerovatnost da dobijete 10 puta na lotu nego da slučajno izračunate optimalan navedeni program.

Ovaj izum se može realizirati na 100 000 načina.

Kao što sam rekao međunarodnu zaštita patenta je neophodno provesti u 100-inu država, za što je neophodna velika količina birokracije i novca, a ja to ne mogu sam, stoga sam se odlučio na ovakav način Vam se obratiti.

Spomenuti postojeći elaborat je dovoljan za konstruiranje prototipa.

Lijep pozdrav,
Petar Gajić

Napomena
Radi iznimno kompleksnog objašnjenja ovdje je dan samo manji dio objašnjenja rješenja i tehnologije. Sve detalje izuma kao i gotov tehnički elaborat moguće je dobiti na zahtjev i u direktnom kontaktu s izumiteljem.

Centripetalni postupak proizvodnje pogona vozila4
Centripetalni postupak proizvodnje pogona vozila
Centripetalni postupak proizvodnje pogona vozila2
Centripetalni postupak proizvodnje pogona vozila3

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (15 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Centripetalni postupak proizvodnje pogona prometala, 5.7 out of 10 based on 15 ratings

Menu