Body & Soul HUB – time-sharing concept za usluge uljepšavanja tijela

Trgovačko društvo Aero Studio Business iz Zagreba razvilo je ideju tj. projekt pokretanja prvog u Hrvatskoj Coworking & Hub inkubatora za uslužne djelatnosti uljepšavanja tijela po modificiranom obliku ‘Time-Sharinga’.
Osnova projekta je upravo inkubacija mladih obrtnika i poduzetnika koji se bave uslugama uljepšavanja tijela, kako bi samostalno uz smanjena početna ulaganja dostigli punu razinu poslovnosti, te u budućnosti eksponencijalno povećavali obim vlastitog poslovanja, a samim time i svoje prihode

4. 10. 2016. Zaštićeno – Patent, poslovna tajna, autorsko pravo - Dokazani koncept
Kontakt podaci projekta
Aero Studio Business d.o.o.
Miramarska 15d, Zagreb
www.aero-studio.com
www.bodyandsoulhub.eu
Potrebno nam je:
-

 

Opis

Trgovačko društvo Aero Studio Business iz Zagreba razvilo je ideju tj. projekt pokretanja prvog u Hrvatskoj Coworking & Hub inkubatora za uslužne djelatnosti uljepšavanja tijela po modificiranom obliku ‘Time-Sharinga’.
Osnova projekta je upravo inkubacija mladih obrtnika i poduzetnika koji se bave uslugama uljepšavanja tijela, kako bi samostalno uz smanjena početna ulaganja dostigli punu razinu poslovnosti, te u budućnosti eksponencijalno povećavali obim vlastitog poslovanja, a samim time i svoje prihode.
Pristupanjem inkubatoru svaki od korisnika usluga (klijent inkubatora) dobiva slijedeće prednosti:

  • Pristupanje i rad pod prepoznatljivim brandom Body and Soul Hub (B&S);
  • Smanjenje troškova samostalnog izlaska na tržište pružanja usluga;
  • Samostalno vođenje poslovanja i samostalno određivanje količine vremena rada;
  • Coworking sa ostalim klijentima inkubatora;
  • Zajednički marketing i odnosi sa javnošću;
  • Besplatne konzultacije poslovnog upravljanja.

Upravo gore navedeni razlozi osiguravaju uspješnost, rast samog Hub-a (inkubatora), buduća sufinanciranja, te širenja mreže po istim uvjetima (franšiziranje).
Uspješnost samog projekta nije usmjerena samo na voditelje inkubatora, već i individualni razvoj svakog klijenta (suradnika), njegov osobni financijski prinos, njegova edukacija kroz samostalan rad i eventualno kasnije odcjepljivanje u samostalne poduzetničke vode, i samostalne poslovne prostore.
Ovaj način poslovanja uz neke određene modifikacije je preuzet od poznatih salona za uljepšavanje u razvijenijim zemljama svijeta, a najpoznatiji je u Australiji. Mi, smo osnovu ideje dakako modificirali, u nekim pogledima odustali od osnove, a u većim dijelovima nadogradili novitetima.

O timu/inovatoru

Aero Studio/Business d.o.o. je svoje poslovanje započeo 2006. godine nakon što duži niz godina posluje kao individualni financijski savjetnik društava listanih na burzi dionica za ulaganja pri Londonskoj Burzi (London Stock Exchange – AIM). Po ustoličenju broja klijenata i širenjem poslovanja na međunarodnom tržištu rastemo; Frankfurt Boerse 2008.; Brussels 2011.

Aero Studio Business predstavlja poslovni consulting team sastavljen od financijskih stručnjaka, pravnika, javnog bilježnika i arhitekata. Zajedno aktivno djeluju po pojedinim projektima već duži niz godina i to na području Hrvatske, ali i na europskom tržištu. Neke od projekata koje je team do sada radio zasigurno ste imali i prilike vidjeti. Najvećim dijelom se nalazimo u granama poslovanja u turizmu; promet i transport, te građevine i energetike. Naravno da zastupamo interese drugih grana, no ipak u tom slučaju u zavisnosti od opsega poslovanja koristimo i vanjske inpute i savjetovanja. Od 2011. godine smo registrirani konzultanti pri Europskoj Komisiji pod reg. brojem 20644972918.

Body & Soul HUB

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! 

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

[social_share/] Body & Soul HUB - time-sharing concept za usluge uljepšavanja tijela, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

Menu